Objavio: CCAA

OBAVIJEST ZA STRANKE – 17. ožujka 2020.

Zbog proglašene epidemije bolesti izazvane korona virusom (COVID 19), Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo neće primati stranke od 18. ožujka 2020., do daljnjeg. Sukladno preporuci Ministarstva uprave u vezi s pojavom COVID-19, a u cilju sprečavanja širenja zaraze, svi poslovni sastanci u Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo održavat će se samo ako je to nužno u svrhu osiguravanja sigurnosti i zaštite civilnog zračnog prometa. Stranke se upućuju na komunikaciju putem e-maila i telefona.

Uvode se i privremena pravila za dostavu i podnošenje podnesaka. Sve zahtjeve, podneske, dopise i upite Agencija će zaprimati putem e-maila ili pošte te će sve službene akte (rješenja, dopise, zaključke, dozvole) dostavljati strankama isključivo putem pošte na kućnu adresu. Ukoliko dokumentaciju dostavljate putem e-maila, molimo Vas da svu prateću dokumentaciju skenirate, priložite u e-mailu te sačuvate originale dostavljenih dokumenata. U slučaju bilo kakvih nedostataka u zahtjevima bit će te obavješteni putem e-maila i telefonski.

U svrhu nesmetane dostave Vas molimo da u pošiljci ili e-mailu naznačite točnu adresu na koju želite da Vam se obavi dostava.

Za sve zahtjeve i upite za Odjel licenciranja (dozvole, ovlaštenja, upiti) molimo koristiti e-mail adresu: licenciranje@ccaa.hr te telefonske brojeve 01/2369 362, 01/2369394.

Za sve zahtjeve i upite vezano uz zrakoplovnu medicinu molimo koristiti e-mail adresu: aeromedical@ccaa.hr te telefonski broj 01/2369-317.

Za sve ostale podneske koristite e-mail adresu: pisarnica@ccaa.hr te telefonski broj 01/2369 300, ured.direktora@ccaa.hr te telefonski broj 01/2369 302.

Sva ostala komunikacija sa strankama i davanje informacija odvijat će se putem telefona i e-maila objavljenih na web stranicama Agencije.

HRVATSKA AGENCIJA ZA CIVILNO ZRAKOPLOVSTVO