Objavio: CCAA

OBAVIJEST POLAZNICIMA RADIONICE "Primjena zakonodavnog okvira EU u području operacija sustava bespilotnih zrakoplova"

Približava se dan održavanja radionice za operatore sustava bespilotnih zrakoplova koja će se održati 29. veljače 2020. godine u amfiteatru Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj, Borongajska cesta 83, Zagreb, objekt 69, od 09.00 do 15.00 sati.

S obzirom na preventivne mjere očuvanja zdravlja, a kako se na radionici u subotu 29. veljače 2020. očekuje više od 200 polaznika, ljubazno molimo sve prijavljene polaznike koji imaju simptome prehlade, povišenu temperaturu ili kašalj da ostanu u svojim domovima. Za njih, a i za sve ostale kojima je dolazak onemogućen, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je osigurala praćenje radionice u stvarnom vremenu na slijedećim mrežnim lokacijama:

Facebook: https://www.facebook.com/ccaa.hr/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC52zoQxMKVCl44EnUe0ZUsA/featured

Korisne i praktične informacije i dokumente povezane s temom radionice, kao i aktivno sudjelovanje u radionici omogućili smo upotrebom aplikacije za pametne telephone. Radi velikog broja sudionika, postavljanje pitanja na radionici će biti omogućeno isključivo putem aplikacije.

U Apple App Store-u ili Google Play store-u pronađite aplikaciju ASAPPX, developer Adem Suljic, instalirajte je, otvorite, kliknite na “Select your event”, nakon toga na “HACZ UAS radionica”, upišite password: ccaa i to je to.

U slučaju problema s pronalaskom aplikacije koristite izravne linkove:

Apple App Store link for asappx:

https://itunes.apple.com/hr/app/asappx/id1292274471?l=hr&mt=8

Google Play link for asappx:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p8152BI&hl=en