Objavio: CCAA

Obilježena 9.godišnjica operativnog rada HACZ

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo (HACZ) obilježila je 09.03.2018. godišnjicu operativnog rada. Obilježavanju 9. godišnjice nazočili predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i veza, te članovi Vijeća Agencije.

Direktor HACZ Ante Lažeta je podsjetio na važnije događaje iz života i rada Agencije tijekom proteklih godina naglasivši iznadprosječne rezultate Agencije u europskim okvirima, izazove koji slijede u budućnosti poput područja kibernetičke sigurnosti i sustava bespilotnih zrakoplova, sudjelovanje Agencije na izmjeni Zakona o zračnom prometu, problematiku podjela nadležnosti kod implementacije Uredbi Europske komisije, te projekt preseljenja Agencije na novu lokaciju.

Također, podijelio je priznanja zaposlenicima Agencije za uspješne rezultate postignute u 2017. godini, te je pozvao sve zaposlenike Agencije na još veći angažman u ispunjavanju postavljenih ciljeva.

Zamjenik predsjednika Vijeća HACZ doc.dr.sc. Andrija Vidović zahvalio se svim zaposlenicima na ostvarenim rezultatima. Istaknuo je da će Vijeće HACZ i dalje pružati svu potrebnu potporu Agenciji u ostvarivanju postavljenih ciljeva.