Objavio: CCAA

NAJAVA: HACZ radionica za instruktore za opasne robe

Dana 15.12.2017. godine održat će se radionica namijenjena instruktorima za opasne robe u organizaciji Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo (HACZ).

Svrha radionice je upoznati instruktore za opasne robe, s predstojećim izmjenama i dopunama propisa koji reguliraju prijevoz opasnih roba zrakom.

Podsjećamo da su instruktori za opasne robe, u skladu s odredbom članka 29. stavka 3. Pravilnika o uvjetima i načinu prijevoza opasnih roba zrakom („Narodne novine“, broj 30/13), dužni primiti i razumjeti najnovije informacije u vezi opasnih roba i dobro se upoznati s tim izmjenama putem osposobljavanja ili na drugi način, na godišnjem nivou, ili kada se promjene primjenjivi propisi, zbog čega je sudjelovanje na radionici, za prihvaćene instruktore, obavezno.

Radionica će se održati u prostorijama HACZ, Ulica grada Vukovara 284, Objekt D, III kat, 10000 Zagreb, s početkom u 10.00 sati.

PRIJAVU ili opravdanje izostanka za sudjelovanje na radionici treba poslati na e-mail goran.cernjava@ccaa.hr najkasnije do srijede 13.12.2017. godine.

Ukoliko imate PITANJA koja biste posebno htjeli raspraviti na navedenoj radionici, molimo vas da to navedete u prijavi.